Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2020. Július 11. 05:10, szombat | Belföld
Forrás: mti

Kizuhant a második emeletről egy kislány Kőszegen

Kizuhant a második emeletről egy kislány Kőszegen

Nincs közvetlen életveszélyben az a négy év körüli kislány, aki péntek reggel kizuhant egy kőszegi ház második emeleti ablakából

- közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója kora délután az MTI-vel. A gyermeket helikopterrel vitték kórházba.

Oláh Attila elmondta, hogy a kislányt megműtötték, combcsont- és medencetörése van, mellkasi sérüléseket is szenvedett, emellett kétoldali légmell alakult ki nála. A gyermek állapota stabil, nincs közvetlen életveszélyben.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közölte, hogy a kislány eddig tisztázatlan körülmények között esett ki az ablakon, nem sokkal reggel hat óra előtt. A rendőrség büntetőeljárást indított.

A vaol.hu Vas megyei hírportál szerint a baleset akkor történt, amikor a gyerek nagymamája reggel hat óra előtt levitte a család kutyáját sétálni, és az unoka addig felügyelet nélkül maradt a lakásban.

Címkék: Kőszeg, kislány, kizuhant

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné