Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2011. December 11. 06:49, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Elfogták a Péceli úti mészárost

Elfogták a Péceli úti mészárost

A tetthelytől nem messze elfogták a rendőrök szombaton azt a középkorú férfit, aki előző nap több késszúrással feltehetően megölt egy fiatal nőt a XVII. kerületben.

A 22 éves áldozatot péntek este hat óra körül a Péceli úton szúrta le az elkövető, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni, a lány a helyszínen életét vesztette. A rendőrség nagy erőkkel fogott a nyomozáshoz, lezárták a környéket, tanúkutatásba kezdtek, és az adatgyűjtés során az áldozat kapcsolatrendszerét feltérképezve látókörükbe került egy lehetséges elkövető - mondta el a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek.

Szombat délelőtt állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a tetthelytől nem messze egy családi ház udvarában ismeretlen férfi bujkál. A rendőrök azonnal körülvették a helyszínt. A feltételezett elkövető megpróbált ellenállni a rendőri intézkedésnek, de a helyszínen elfogták, és eljárás indult ellene a fiatal nő megölése miatt - mondta Mucsi Nóra. Hozzátette azt is: a férfin szemmel látható sérülések voltak, ezért kórházba szállították, és őrizetbe veszik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.

2024. Szeptember 10. 07:50, kedd | Kék hírek

Döbbenet, miket csinálnak egyesek a magyar autópályákon - Videó

Életveszélyes tolatások kerültek be az autópályákat fenntartó MKIF Zrt. legújabb összeállításába.